Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kryper mörkret över relationen mellan två sprakande stjärnor.


Avslutsvandring över svarta nattgator


bilarnas avgaser åt upp dina lungor,
rytmiskt i takt med stoppljusens tickande

slog fingrarna mot låret jäms med,
samma ljud
luften skar i mina andetag
vassaste drömstoft inför beslutet vi tagit

gångvägen slingrade sig upp likt en vildsint,
orm som tappat bort sitt byte
vid toppen där vi alltid kyssts under almar

;vi log inte

du skrek alltid vildsint i mina ljusaste drömmar
lämnade aldrig mellanrummet mellan dig och mig

;tappade jag allt

eller återstod våra hjärtan likt svalornas flykt,
under de oxiderade koppartaken högt där uppe
när vi tog de sista stegen mot undergång
sjöng änglarna i tornet över våra huvuden




Fri vers av Louisedottern
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-15 01:17



Bookmark and Share


    tehdog
Massiv, målsökande och precis. Wow. Djupt imponerad. Och OJ vad dikten rasar genom mina ögon änå upp till toppen. Moouurwh.

Avslutningen inbjuder förresten till en fortsättning.
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern