Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Budskapet är inte vad ni tror.


Överdrivna societeten


mörka samvete som kapitaliserar,
på mina undermedvetna impulser

överdriv inte de kollektiva samhörigheterna,
när ditt klädesplagg offrats av blodiga barnhänder

;sug ut substansen ur kraniet




Fri vers av Louisedottern
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-15 01:18



Bookmark and Share


    tehdog
hahahha asgrym. budskapet är inte vad man tror. hehe
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern