Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är det vackraste vi kan nå.


Ängladansen över mitt sängöverkast


dansande ljuskäglor över din nakna ryggtavla
färdiglekta kroppar smakar svagt utav salt
när jag kysser din hals
finner jag en ljuvligt förnärmande doft
;utav kaprifol i ditt hår

jag vill ha mina händer över dina höfter
för att konstatera att du verkligen befinner dig,
i min mittnärvaro

du änglalika flicka med alldeles för orört hjärta,
önskar dig allt det vackra i världen för du är värd allt fåglar samlat

;men snälla lämna mig, du förtjänar något finare




Fri vers av Louisedottern
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-15 01:21



Bookmark and Share


  lilla Du
men... OJ!
2010-04-20

  Amorina
Så vackert skrivet om kärlek! Jättefint!
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern