Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svårt att inte veta och känna det som verkligen är.........


Tvekan



Denna kamp
i mitt inre
av känslor som
inte talar

sitt eget språk

utan lyder tidigare
lagar

från ett ursprung
så präglat

till förbannelse

att inte ens kunna känna
vad som bringar glädje
eller tvärtom

en sorg och smärta
jag inte kan bära....

när den väl är framme

rasar mitt inre
som inte ens vet

att grunden

inte bär

I stunden var
ju allt möjligt!








Fri vers (Prosapoesi) av Karin Rosberg
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-15 08:23



Bookmark and Share


  Anna*
Stark och fin ... allt mer kommer äktheten att landa - den du känner är DU
2010-04-23

    Bodil Sandberg
ja det är förvisso fast rotat det känner även jag till..känslorna som inte talar..det är en oerhört vacker och stark dikt min vän!!!
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg