Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kapten ahab

Den vita valen söker yta för att andas
medans kapten ahab står på däck full
å talar om att varje horisont begränsar
men utan horisont inget perspektiv
det som den vita valen drömmer om
nya perspektiv




Fri vers av Michael Lilja
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-15 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja