Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt på en äng jag ligger kvar

Korngräs
och sommarens
grusväg

solglitter
tjut av glädje

tårarna
nerför min
kind

ligger i gräset
på en äng

tittar upp
blundar

blir våt på min rygg
av ängens fukt

ligger
kvar

osynlig

inför världens
sökande

sökande
efter lycka

efter
framgång

jag ligger
kvar.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 162 gånger
Publicerad 2010-04-15 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e