Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast besluten

Rotar mig i tanken..

Vattnar mina rötter

Förankrar mig i verkligheten..

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-16 19:13



Bookmark and Share


  kråkan VIP
..super..gör mig nyfiken..vad ska du göra nu:)?
2010-04-17

  blaite
kort och skitbra..
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish