Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag som trodde kärleken skulle göra mig stark

Jag gav dig en kraft
en kraft
att förstöra mig

som ingen annan kan göra

Den kraften använde du

Nu
helt plötsligt
kan alla förstöra mig

Jag gav dig makt
en makt
att styra mig

som ingen annan kan göra

Den makten använde du

Nu
helt plötsligt
kan alla styra mig




Fri vers av Fia
Läst 658 gånger
Publicerad 2005-11-08 16:13



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Kärleken har makt.

Olycklig kärlek är det värsta som finns, i alla fall enligt mig.

Lycklig kärlek, innebär att man anförtror sig till sin partner, att man älskar varandra i nöd och lust. Att man är varandra evigt trogna.
Man tar förgivet att det ska vara för evigt.

Men ibland så tar det slut.

Då försvinner allt.
Allt som varit ens "liv" existerar inte längre.
Det underbara och härliga blir det hemska och smärtsamma.

Du förmedlar budskapet på ett ypperligt vis.
Och precis som de flesta andra, så gillar jag upprepningen!
2005-11-16

  stannar kvar
Bra skrivet, men jag undrar om inte sista aden gör det lite för övertydligt....kanske bara är lite överkänslaig. Bra iaf =)
2005-11-12

  Tino
Livet handlar om att ta risker,
att veta vilka är frågan!

Ditt budskap är solklart för mig.
Jag tycker att det var snyggt av dig att upprepa precis som föregående kritiker tyckte! Bra!
2005-11-08

  Christer VIP
dikten får mig verkligen att tänka till...det är inte solklart för mig vad du vill säga...vilket inte gör speciellt mycket. Oj...nu läste jag rubriken igen o då blir ju allt lite klarare. Snyggt med ett upprepande mönster.
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Fia