Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkännande

 

Att gå utanför sig själv och försöka sätta sig in i en annan människas situation och tankevärld blir möjligt endast om man går till sig själv.
Så blir det som det blir också.




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 547 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2010-04-18 12:24



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Om att inte dömma någon annan en efter sig själv kanske?
Mycket bra!
2010-04-23

  Johan Bergstjärna VIP
Empati kan man ju känna även om man inte fullt ut kan sätta sej in den andres situation...
2010-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Bedömningarna tenderar att bli subjektiva.
Å andra sidan kan sådant man gått igenom vara till hjälp, tröst och vägledning för andra som går igenom samma saker.
2010-04-18

  Elaine.S VIP
Visdomsord med ett klockrent avslut!!
2010-04-18

  Eva Langrath VIP
Bra skriftat om den svåra konsten Kommunikation.
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger