Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passager

 

så många

 

 

vackra passager

 

 

tindrande

stjärnband

 

 

solvägar

 

i mörkerskogars dunkelhet

dunkelandning

 

 

så många

 

vackra ordpassager

 

mattas

ut

 

 

träder hon

 

in i ekosalar

 

ropa

hon svarar

 

 

 

träder hon in i ekosalar

 

lever med

 

vackra

passager

 

en passagerare i ljusglimtan




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-18 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser