Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu (humor)...

 

nya tankar möts

genom humorns härlighet

 

skrattet förlöser

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-19 06:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
med få ord lyckas du fånga just det där som andra kanske skulle klara först med en halv roman... skön text i all sin enkelhet
2010-04-21

    ej medlem längre
Härlig senryu!

Ett gott skratt förlänger livet, heter det ju!

Och, det är förvisso sant ...



Hälsn. Ann
2010-04-20

  ULJO
Skratt är sannerligen förlösande och viktigt för välbefinnandet.
2010-04-20

    ej medlem längre
Utan humor och en aning självironi vore livet inte värt att leva!
Spara denna och fäster i kanten på skärmen för att inte glömma le:)
2010-04-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Humor och skratt
är som en lyckoskatt!
Härligt berättat!
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra