Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När en kropp kraschlandar


Detta är Ej Jag
Hjälplöst ser jag hur min kropp
Kraschlandar min Själ
Inga fallskärmsavtal, Nej
helt utan skydd, abrupt, Why?

Se kropp själ mixas
I en smärtupplevelse utan
Likelse, är det
Sant eller falskt, ens verkligt?
För Detta kan ej hända!

En kemisk process?
Panikångest no less?
Stressigt värre, or
bedövade jag dina känslor?
Jag är ej bov i dramat.

Sök i din hjärna.
Varför lever du ditt liv
Som ja du lever?
Personlighet sitter i hjärnan.
Men vem är hjärnan bakom hjärnan?




Bunden vers (Tanka) av Taggsvamp
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-19 21:33



Bookmark and Share


  sanrie
hjärnan bakom hjärnan? medvetandet, ditt, vårt sanna Jag. Detta är EJ "du", bara en del. Ärlig levande text.
2010-04-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det är väl
som vara ute
och ro man får
hoppas det bästa
och ta det med ro
på vad det än
kan bero...
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp