Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du andas inte längre för mig

Jag kunde höra dina andetag
Lånsamt dö ut
Fast du var så långt bort
Visste jag att det var slut

Jag visste att du inte längre
Andades för mig
För du hade hittat någon annan
Som kunde bry sig om dig

Jag hade så mycket med mig själv
Hade helt enkelt inte tid
Det var så svårt att bara ägna tankar
För du var ju inte här bredvid

Du var den som betydde mest
Du gav mitt liv betydelse
När jag sa att jag älskade dig
Sa jag det då inte med tillräcklig övertygelse?




Fri vers av Dyrbye
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-25 14:22



Bookmark and Share


  peter markurth
känns, mkt bra avslut
2010-10-23

  Noomi Henning
vackert skrivet gumman <3
2010-09-30

  Elinsomalltid
Det är tydligt hur du menar. :) Starkt slut.
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye