Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kanske går att lära om...




MVG

Rädsla är något man lär sig

jag önskar

att jag inte varit en sådan duktig elev...




Fri vers av sulimaa
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-20 08:26



Bookmark and Share


  HQ
Att så korta rader
och så få ord
kan beröra så starkt.
Mycket Skickligt!
2010-06-09

  devilsangel
Nej, du var ingen duktig elev...du hade "duktiga" lärare.
Finns en orsak till att rädsla uppstår hos en människa
Det sägs att enda sättet att övervinna den är att gå rakt emot den. Och jag tror nog det stämmer :)
2010-05-20

  aol
så ruggigt bra ryser vilkensuverän skrift, sparas
2010-05-05

  Popcorntankar
Skolka!
2010-04-21

    Bo Bjelvehammar
det går att lära om...mmm
2010-04-20

    ej medlem längre
Rädslan i sig är nog nedärvd tror jag ... däremot rädslan för rädslan, där har vi nog ett finger med i spelet,
hur eller hur; bra skrivet
2010-04-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fint skrivet. =)
2010-04-20

  Quasimodo
Talande för detta och nog kan man lära om !!
2010-04-20

    J. Herward
rädsla kan bli ångest. framkallar känslor :)
2010-04-20

  ~Leonardo~
...eller kanske inte, dock så fick det mig att fundera.
en omvänd parafras?!
2010-04-20

  aol
oj så igenkännande, så bra skriftat, kram,
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa