Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är socialistisk propaganda.


Man får inte cancer av cigaretter


skrattgropar framträder ur ett växande ansiktsuttryck,
vi delade en kopp kaffe under den framskridande vårtiden

hjärtat raserade mina tankegångar,
inför ljudet när järnvägsbommen föll

;på vägen hem till dig

systematisk sortering utav tankegångar,
när jag långsamt röker min vita prince

dessa cigaretter griper livet likt
en kvinna som håller sig kvar

;underbart tills man vill bli av med dem




Fri vers av Louisedottern
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-20 21:41



Bookmark and Share


    tehdog
älskar
2010-04-21

  Elwania
liksom rysk rysk roulette
kanske
kanske inte
2010-04-20

    spliff
är så jävla röksugen..
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern