Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fram och åter svallar känslor om våren.......


Vårens förundran

Det går inte
att komma vidare

ej heller stå
kvar i ett
vegeterande

men så är det.....

stilla faller regnet
även denna vår

när inte solens
starka väsen

får mig att dra
ner och mörklägga!

då först kommer lugnet
och vilan

där mjuka tankar bildar
sina egna rader

låt mig få stanna i detta
bara en stund....

ge mig det lugn
att våga

vara nära.










Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 550 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-20 16:23



Bookmark and Share


  Anna*
Underbar insikt fångad på några få rader!
2010-04-23

  Frökenfanny
väldigt fin, välskrivet och vackert
2010-04-21

    Bodil Sandberg
ja sannerligen svallar känslorna nu hit och dit och du sätter orden på det så fantastiskt fint!!

stilla faller regnet
även denna vår

när inte solens
starka väsen

får mig att dra
ner och mörklägga!

då först kommer lugnet
och vilan.....................kan jag känna igen mig så väl i!
2010-04-21

  Michaela Dutius
Berör och blir kvar
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg