Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla


Luktar & fruktar.
Den har alltid funnits där.
Är Rädd säger jag

Varför, när, hur, var, Gud?!
För jag minns faktiskt ej

Frågade utav
Rädsla, lever under denna
Försöker svälja, Se

Den framtid som är Min av
Ödet bestämt; Min Rädsla!




Fri vers av Taggsvamp
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-20 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp