Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemliga krafter




I vindlande flykt
mot solnedgången

mot en matt
strimma rött

dämpas sorgerna
av avståndet

Långt borta
dämpas

allt det svåra

av en hemlig kraft




Fri vers av sommarmoln
Läst 514 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-04-21 14:36



Bookmark and Share


  träsnidaren
Just så. En hemlig kraft vi alla bär på.

Så vackert skrivet. Första stycket är så snyggt!
2013-09-08

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra!
2013-02-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
hoppingivande och bra
må sorg dämpas så
2013-02-08

  Chawa VIP
Mm, så sant om denna hemliga kraft!
2013-01-02

  Nattviolen VIP
Ger hopp Och raderna: "dämpas sorgerna
av avståndet" är så fint och sant!
2012-12-17

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om den här dikten!



2012-11-25

  Prins Hatt Under Orden
Gillar ditt sätt att skriva!
2011-05-04

    ej medlem längre
Starkt och hoppfullt
2010-11-02

    ej medlem längre
En stor romantiker döljer sig bakom dessa ord, är min gissning.
Blänkande ordsmycke!
2010-11-02

  stella
En strimma rött...räcker länge. :)
2010-04-21

  PPQ
kollade runt lite på din sida mycket spännade texter som den här tex
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln