Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symbios

Varje
dag




växer
vi



lite mer
tillsammans





i våra
roller




som människor






Du
jag




i symbios
oslagbar




Fri vers av sommarmoln
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-10 11:14



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Lovande positiva ord!
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln