Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnätter




Vem vet
vad



som väntar




nuet andas
lugnt



allt
som varit



får
en annan




vinkel




i din
närvaro




bland dina
mjuka



sammetsord



värmande
händer



tröstande blick
och kärlek



Vem bryr
sig



när den
rosa



skymningen



omfamnar
oss



en ljummen
sommarnatt



med havsbruset
som vaggvisa







Fri vers av sommarmoln
Läst 432 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-06-22 15:55



Bookmark and Share


  Jimmy B Bergquist
Vackert personlig minimalism i brett omfång. Kalasbra!

2015-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla...så kärleksfullt och ömt...
2015-06-24

  Chawa VIP
Känner mig alldeles trygg av dina mjuka varma ord. Jättefin hoppfull text!
2015-06-23

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2015-06-22

    Dan Myrbeck
Vackert
kärleksfull
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln