Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskonst




Livet

bör inte




vara
lätt




att leva





är det

ingen konst



sa du
och log




Fri vers av sommarmoln
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-07 18:58



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Poetisk humor är alltid välkommen!
2015-03-08

  Madelene Edlund
Heja!
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln