Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkatter




Saknar dig









mina lätta
andetag





klingande
skratt






enorma
energi





lätta
fotsteg






obekymrade
blick



varma
leende





jag väntar
på dig




en tidig
morgonstund





Mitt
fönster





på glänt



insupandes
allt det






jag
väntar




bortom
stadens





brus
från





tankens
mörker




hjärtats
dunkel




låter ljuset
strila




göra solkatter






i själens
sorg




Foto:

P.Thynell








Fri vers av sommarmoln
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-03 09:31



Bookmark and Share


  träsnidaren
Underbart vackra
ord

Något fint
som känns


2015-03-04

  Onomatoprofet VIP
inte!!!!
själ
sjö
ö!
0
hitta 2a istället!
nu ut!
så!
tyst, gå bara lätt och andas
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln