Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets sötma-när ensamhet känns som störst





För trött
att andas



Luften
tung



tjockare
än blodet


i mina
ådror


Iakttar
grönskan




ljuset
värmen



livet
från


min säng


Hör fågelsång
andas dofter


av syren
och nyklippt



gräs


Känner
livets sötma


sakta
försvinna



bort


Ensamhet
när


den ekar
högst



i ett
hjärtas



dunkla
vrår





Fri vers av sommarmoln
Läst 446 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-23 15:25



Bookmark and Share


  träsnidaren
Vad vackert!
Riktigt berörande är denna.

Fin!
2015-06-07

  Engel
Jag gråter.
Men hoppas att du får andas på riktigt igen.
2015-05-29

    ej medlem längre

2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln