Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

få vara din

Jag trodde på kärleken då allt kändes dystert och grått

Jag trodde att alla mina glada dagar bara hade gått

Iväg från mig och mitt stora hjärta som bultade för dig

Jag visste inte vart jag skulle ta vägen när du hade en tjej

Jag såg dig gå gatan fram med henne och jag önska att de va jag

Även om du gick ifrån mig så trodde jag på kärleken som var kvar

Jag kollar på dig och kommer ihåg alla minnen och glada dar

Allt som vi hoppades, allt som vi drömmde och alla dessa osynliga svar



Vi höll varandra i hand, vi gick brevid varandnn, vi höll hårt om varann

Vi pratade om allt mellan himmel och jord och jag visste att du var en riktig man

Dagarna gick och inget grått moln syntes till fören du krosade allt

Förut så så stog jag och var alldeles varm men nu blev bara väldigt kallt

Jag visse inte vad du hade gjort jag visste inte vad jag skulle göra jag visste inte vad du gjort

Jag ville inte tro på dig, jag ville inte tro på ett enda ord

Jag visste inte vad jag skulle göra och om du någonsin skulle få vara min

Ochjag undrade om jag någonsin skulle få vara din vara din vara din




Fri vers av teaterapa
Läst 188 gånger
Publicerad 2010-04-21 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa