Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar



Den sista
Snön faller
och jag klär
mina frusna
fötter i dina
sockor och
väntar på solen
som aldrig verkar
vilja värma mitt
frusna sinne...

Våren dröjer...




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-21 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders