Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ju/väl/nog/faktiskt/egentligen rätt i sak, det måste man ge dem...


Fobiker har...




Självklart
har tårtfobikern rätt:
Risken är mycket stor
att någon snart hugger till,
drar gränser, skär ut -
och för iväg biten bort från allt

Jag menar, en smaskig tårta som bara står sådär, nybakad

Inte tänka tårta.

Och vad gäller allt annat - - -

(bäst att inte tänka alls)








Fri vers av Gunwale VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-21 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP