Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liten steg och efter det kommer ett till

Ett
steg

mer kan
jag inte

ta

sedan
efter det

kan jag ta
ännu ett

steg

jag
vill


fortare

fram

men jag kan
endast ta detta

enda steg
åt gången

jag hade velat
kunna ta

sjumila
steg

men jag
är inget

stort
troll

som kan gå
över granars toppar

i ett enda
sjumila steg

men

i mina
små steg

hinner
jag se

så mycket
mera

en liten
myras

arbetsamma
små steg

och där
är det jag

som tar ett
sjumila steg

tycker

den lilla
myran


jag är

rätt nöjd
ändå.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-21 17:21



Bookmark and Share


  Water VIP
Bra beskrivet....den här filosofin gillar jag. Det finns lika mkt att uppleva i det lilla.
2010-04-21

  Gylling
Mayoinagarademo ii arukidashite. Moi Ikkai.
(Lära sig att gå. Igen.)

Sång:
~Kanashimi wo Yasashisa Ni (Little by little)

Tyckte det passade.
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e