Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en suck - en bön



och sen när mormor skrivit
ja då tror hon
att när hon känner
lättnad
känner även han

det kära barnbarnet

men så är det inte

världen oss mänskor emellan
är så märkvärdig

jag tror men jag tror i hell




Fri vers av Monika A Mirsch VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-21 21:14



Bookmark and Share


  aol
är själv morfar, ja så det kan bli
2010-04-27

  Liisa Maria
Ja-a. Det man tänker blir inte den andras tankar...
2010-04-26

  Smörblomma
Mmm, så vemodigt. Fast sådär kan det vara.
2010-04-23

    Annika J
Men störst av allt är kärleken!
2010-04-22

  Eva Helene VIP
Ibland kommer man tillkorta och når inte ända fram. Fint beskrivet.
2010-04-22

  Catharina Edin VIP
Åh en sådan kärleksfull mormor, det betyder så mycket för ett barnbarn. Det vet jag.
2010-04-21

  Monika A Mirsch VIP
ja och det är skit att vara så oförmögen till ....
h. monika
2010-04-21

  Lady Alassa
leve; ave; var hälsad: "en hälsning från mormor"
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP