Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
helt enkelt ett kärleksbrev


ett kärleksbrev

ligger på sängen och tänker,
tänker på dig
regnmoln brukade jaga mig
men nu jagar jag solskenet,
längs avenyer

kärlek är harmoni
längtan är nyckeln
kärlek är melodin
kom och sjung med mig

flytta din kropp lite närmare,
låt ditt hjärta möta mitt

kärlek är harmoni
längtan är nyckeln
kärlek är en symfoni,
spela den med mig

du kan vara rytmen och jag kan vara takten
du blir rytmen och jag blir takten
då är jag rytmen och du kommer vara takten
och kärlek, blir stranden där du och jag möts

kärlek är harmoni
åtrå är nyckeln
kärlek är en symfoni

;kom sjung lite med mig




Fri vers av Louisedottern
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-26 20:06



Bookmark and Share


  Gawain
Ja men indeed. Hur vacker är inte kärleken i sin mest perfekta ensemble, hur fin som helst. Bara naturen är större, trots att kärleken är en del av just den..
2010-06-30

    tehdog
oj, :)
2010-06-26

  Amorina
Vackert!

"kärlek är harmoni
åtrå är nyckeln
kärlek är en symfoni"

Ja! Visst är det så!
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern