Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historien om Poeter.se

Så till sist fanns ingenting
Det placerades i ingenting
Ingenting tillsattes
Och för att bevisa att det inte finns till
Pressades det samman som ingenting med ingenting
Blandades med ett ingenting
Vändes ut och in på
Och ströddes ut över ingenting-
Så att alla kunde se att ingenting var där
Och att ingenting mer kunde göras med det

Och så lät man det falla. Lång applåd i himlen

Där låg Poeter.se




Fri vers av Akke
Läst 243 gånger
Publicerad 2010-04-22 13:12



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Ooops, vadan detta?
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke