Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt faller på plats till slut...


Vem bestämmer ?

Om
jag fick bestämma

vore
jorden platt
som ett bord med
stolar runt omkring

om
jag fick vara kung
så vore
jag herre i mitt
hus

och kungen mitt
passopp

men nu
är jag ingen gud
att tala om

och jorden
är rund och
kungen vår kung

som säkert sitter
och mumsar
wienerbrön




Fri vers (Modernistisk dikt) av T.R Ekman
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-24 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman