Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vädjansbön

 

Träd fram inför mig
lämna spår i mitt hjärta

så att en  människa
må ha kommit mig nära

varit med mig

och lämnat en röst
som lyfter ensamheten




Fri vers av Rachel Roth
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-11-09 11:59



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
*jag med*
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth