Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Truth is more cold than any lie" OTH 418


En svart sanning

Sanningen är och vill alltid vara det bästa en person kan få höra.
Den är till för att hjälpa, men det som den gör är mestadels att förstöra.

Sanningen är och var där för att lätta ens tidigare inte lika molniga sinne.
Den ska fördriva den skuld som bankar där hårt innanför mitt jävla linne.

Sanningen är och kommer mer kall och smärtsam än vad du någonsin gissade.
Där den lurar dig med sin vita utstyrsel, och dess naiva visslande.

Sanningen är och kan vara grymmare än någon lögn.




Fri vers av Dolphinboy
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-24 12:05



Bookmark and Share


  Sofia Hansson
Jo det kan vara sant. :) Ibland är det bättre att vara tyst, bara saningen inte kommer ut ifrån en annan mun . :)
2010-04-25

  © anakreon VIP
Anakreonism nr 2:

"Sanning är en märklig krycka,
bjuder stöd men sällan lycka."

Calle
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Dolphinboy
Dolphinboy