Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
My father taught me to always call things for what they are. Call a baker for a baker and a stone for a stone. But always call a whore for a lady, they've had it tough enough.


Påminnelse på vägen

Påminn mig om vad värme är och betyder
Påminn mig om känslan att få äta mammas mat
Påminn mig om hur stolt en förälder kan vara
Påminn mig om hur ens systerbarn skrattar
Påminn mig om smaken av glass o jordgubbar
Påminn mig om hur roligt det är att inte vara ensam
Påminn mig om att våga chansa

Påminn mig aldrig om hur roligt jag hade 26e aug - 12 maj i Australien.

För det påminner att jag bara flytt minnet av dig








pappa...




Fri vers av Dolphinboy
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-30 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dolphinboy
Dolphinboy