Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Driving a BMW is like fucking a model, never as good as you imagine...


Simplicitet

Jag tänkte att du verkade lite för perfekt


Det skulle inte funka för mig nämligen



För jag vill att vi ska älska varandra



just så intensivt




som bara trasiga människor kan




Fri vers av Dolphinboy
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-31 17:11



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärd och annorlunda!
2013-04-17

    ej medlem längre
RIGHT ON.
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Dolphinboy
Dolphinboy