Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1970 Pontiac Firebird the car I always wanted and now i have it. I RULE!


Förväntningar om förhoppningar

Jag vill ligga på en motorhuv och stirra på stjärnorna, känna värmen på ryggen och höra radion som spelar lite dovt i bakgrunden.

Don't stop believin' med Journey. Klyschigt men ack så jävla bra.

Tänder en cigg och drar ett bloss och bara njuter av sommarkvällen, sveper det sista i min Pripps-flaska.

Slänger flaskan på marken och ryser till av hur fri jag känner mig utan ett enda problem i världen.

Får en känsla av ihålighet inom mig. Önskar jag kunde uppleva detta med någon som uppskattar det på samma sätt och nivå som jag gör.

Så jag pissar på folk som bryr sig för att ta reda på hur mycket de bryr sig. Hur mycket jag är värd i deras liv egentligen.

För att sen hoppas att de vill ligga på en motorhuv med Don't stop believin' spelandes dovt i bakgrunden.




Fri vers av Dolphinboy
Läst 219 gånger
Publicerad 2011-10-09 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dolphinboy
Dolphinboy