Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vissa vore ärliga ... Självklart saknar nedanstående all form av verklighetsförankring..


"Anticitat" !



"Vi är det Nya Rackarpartiet, vi suddar ut alla gamla föråldrade högerstämplar och lyckades inbilla svenska folket att vi står på deras sida, nu, 2010, ska vi lyckas igen ! Svenska folket älskar "blå dunster" !" (Fredrik Reinfeldt)

" Min Centerpolitik är central, i så motto, att jag centrerar ALLT kring mig själv och min egen vinning !" (Maud Olofsson, statsråd )

"Visst ska bögar och flator få ha legaliserade och stadsfästa förhållanden, men de får INTE gifta sig !" (Hägglund, statsråd och KD-ledare)

"Jag har inget emot invandrare bara de får en enkelbiljett hem !" (Adam Martinen, Sverigedemokrat)

"Jag har inget emot kvinnor, bara jag slipper prata med dem !" (August Strindberg)

"Det är viktigt att bygga sin politik på en bra grund, jag föredrar den lösa varianten !"
(Mona Sahlin, socialdemokratisk partiordförande)

"Att roa andra på deras egen bekostnad och,dessutom, tjäna pengar på det, det är mitt jobb och jag älskar det !" (Petra Mede, ståuppkomiker)

----







Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-24 13:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Krossa alla partier!
2010-04-24

  aol
förbaskat bra skriftat, lyfter hatten, bokmärkes,
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska