Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligen historia

Hjärnan skapar just
Din historia, formar
den på drejskiva.
Resultatet blir efter
Konstnärens tycke och tänk.

Tummen mitt i hand
Penseln målar underbart
komplext mönster som
är din signatur i ett
rent mönster utav Liv

Skapar du drömmar
Eller drömmer du
Livet som pågår?
Vill du glasera resultat
Ja; in i evigheten?

Vill du vara en
blink av det förflutna när
Du kan finnas i
Framtid? Glaserad i Nutid.
Du kan ej svara i Dåtid.




Bunden vers (Tanka) av Taggsvamp
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-24 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp