Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två dygn senare. (Se snöns grepp III)


Befriad


Äntligen fri att grenar sträcka ut
busken fröjdas åt vinterns slut
Nyss tyngd av blötsnöns pina
och en vår så väldigt sen
står den nu stolt i solens sken
och längtar efter blommorna och bina




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-24 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP