Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vasen fylles prakten nås...

 

Plocka blommor, ängens guld,

varje sommar mänskan huld.

Lämnar färger ögat gläder,

vasen fylles, prakten nås.

Öppna ytor, bilder fås,

väljer platsen anden späder.

 

(c) tk.




Bunden vers av thyra
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-24 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra