Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåvingeklocka

 

moln

seglar

 stilla

 stilla

 

andas

blåvingeklocka

 

 

silverne

ljusglansklang

löser upp moln

 

 

himmelsmantel skimrar

 

hennes långa sidenklädnad smeker

böljar vindhavs vågor

 

 

i markens händer synes blad

skölja gryningsljus

 

moln

seglar

vitstilla

 

blicken mörknar

 

andas

grånad

 

droppe faller i hand

vattnar torkad fåra

 

skingrar

skingrar

grånads suckan

 

solstråke lägges an

 

regnbågsvälvande händer

 

finner

varandra




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-24 19:44



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Lätt och smekande vackert!!
2010-04-25

  Myself
finfin,som en skön sommarvind.
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser