Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon ser

 

hans fallna kropp ligga utslagen

i stenhavs mummel

 

ur hjärtficka strör hon läkeljus

nynnar stillord

 

hon ser stenar

vika ut kronblad

inför hans klarnade öga

 

hör hans bejakelsesång

ser honom stiga in i sitt tempel

 

hon ler mjukvind




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-24 20:11



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
"hans fallna kropp ligga utslagen

i stenhavs mummel"

Från tyngd mot lättnad, så underbart skrivet!!
2010-04-25

  kråkan VIP
..denna gillar jag!!..bokmärker!! tack..
2010-04-24

    Melona
Innerligt och kärleksfullt varmt om att se, känna, vilja ta emot och ge. Att se. Det är med alla sinnen. Du skriver helt fantastiskt fin kärlekslyrik. Liv.
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser