Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På förekomna anledningar.....


En Hälsning till dem som trakkar ner på Poeter.se (2)!

" Tomma Tunnor skramlar mest !"




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-24 20:16



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mina s k hälsningar vänder sig till den (oerhört begränsade , både mentalt och i antal) kategori som använder vår kära sajt som ett "verbalt avloppsdike" ,precis som kollegan under mig uttrycker det, fast i lite mer "grova termer".......
2010-04-24

  Larz Gustafsson VIP
De som skriver sådana texter gör det för att vara elaka. Det är helt uppenbart.
Människor som helt enkelt är fulla av skit.
2010-04-24

  lycksele
Jag tror nog att vi på poeter.se kan tåla en och annan satir över tillståndet här. Visst, en satir eller karikatyr över någon är alltid tillspetsad och man överdriver vissa drag. Men det ligger i karikatyrens natur.

Den som blir hårt träffad av en karikatyr har nog tagit till sig texten på ett felaktigt och alltför alllvarligt sätt.

Ironi, satir och karikatyr är litterära former för att uttrycka viss kritik eller belysa en verklighet genom att spetsa till det och därigenom synliggöra.
När sådana texter är väl skrivna är de en trevlig läsning. Och kan dessutom lända en och annan till självkritisk eftertanke.

Vänlig hälsning till Mats från lycksele
2010-04-24

  Mats Henricson
Visserligen har jag analyserat en del, men ,från min sida var det mer av skämtsam natur (syftar på min serie "poetkaraktärer") ....
2010-04-24

    ej medlem längre
tråkigt
2010-04-24

    ej medlem längre
Jag älskar det ordspråket, för det är så jävla sant!
2010-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant.
En massa töntar som inte kan skriva poesi ägnar sig istället åt att vräka ur sig en massa mentalsjuka analyser.
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska