Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fin dag..

 

en dag
då vänner kom med nybakt bröd
för ingen anledning 
för glädjen
och kaffepannan åkte på
högt och lågt blev ventilerat
vi skrattade tillsammans
- så det värmde!
ända in i hjärterötterna

gamla kära möten
på en backe
där vitsippor och scilla blommade
i rufsigt gräs
 
en dag som gev mig tron tillbaka
på att jag finns till
i en kontext




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-25 00:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mysigt!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger