Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nord korea

En av dom anställda
på skoministeriet
gick barfota
för att vara solidarisk
med folket
han ristar numer
streck på väggen
dag efter dag




Fri vers av Michael Lilja
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-25 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja