Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En själ går KK


A mort era

har försökt att betala
med ränta och allt
men jag blir aldrig skuldfri




Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 393 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-04-25 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hahaha. vet hur det känns. det är därför man hänger här på poeter.. tills man fått sitt Nobelpris..till slut. önskar dig all lycka i både det timliga och andliga (poesin). N
2015-06-21

  jimrsbjorklund
Att själen kan gå kk var ny bild för mig. bra bild och oavsett vilken sorts 'KK' så är det bra. Missade det helt, jag=virrig men tydlig. (går det?)

En serie kommer i minnet-'Bergelins'-

En farsa född sent 50-tal bläddrar i dotterns senaste nummer av Kamratposten och får i chock insikten att där var 'KK' inte 'kill kompis' utan...hmm...ja, fort det går, det ska tas körkort and what-not och jag pladdrar vidare evigheten... papporna muttrar i ett 'wtf-stadium' som Kan försvinna men hurru wtf?
(lol - hi hi | ho ho lol)
2015-05-07

  jimrsbjorklund
Det har aldrig varit bankers mfl tanke att ha skuldfria kunder. Olönsam men äntligen inga lån som skriker på hallgovet vid pass 13:00 på vardagarna.men så dom försöker.... tre av de gamla 'kredtena' -så hette de plötsligt 'gick inte' att bli fri. Att inte handla på IKEA mer nånsin för när fattglappen med matlapp och kreditvärdighet går runt där och börjar önska mig fint hemma etc...Då vill de gärna att 'kreditn' ska brukas. De säger att det ger mig mängder av fördelar. Bet mig i tungan, köpte nåt litet, åt på deras hak för äta och marscherade ut. Inte riktigt i den ordningen men Ut!
Får spola IKEA.
Eller ta med nån som är bra på att hålla huvudet kallt.De skickar mail, de sänder mail 'åh, vad allt är toppen och just jag är en så viktig kund m'
Tog 12 år totalt för att sluta hångla med IKEA, och det fanns andra sk. finansinstutioner, som gärna dinglar med smaskens mitt kall dödsvintern och det kommer brev och 'erbjudanden' just till mig, eftersom jag är viktig, just nu för dom.
Ett Osannolikt Skitsnack Och Nån Slags Halvbakad hänvisning att vara sig själv och söka sin frihet i att få dessa pengar som binder mig -Och Alla- hårdare för var minut.
Om din text INTE handlar om pengar etc så missade jag det klantigt nog.Skuld är ju ett stort begrepp men jag råkade gå igång -ursäkta- jimb
2015-05-07

  Aftonvännen
skuld är som en överenskommelse
med ogynnsamma villkor och underlägsen lojalitet
2011-01-06

    hver=gufa
" hef reynt að borga
með rentu og allt
en verð aldrei skuldfrjáls "


Lífið leikur sér
við lotterí
2010-07-21

  Eleanor
väldigt kortfattad men förklarar ändå en hel del...
2010-04-25

  Ola Rydberg
Snyggt
belyst
2010-04-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
E
X
C
E
L
L
E
N
T
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

prima donna