Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

endast för oss

bara vi två ser nåt annat än oss
så varför ej göra slag i sak
spiken i skallen & vinet i glas
drömmarnas oas när allt gått i kras

för vi två är så jävla bra

Vi ska klättra över hav
vi ska simma över berg
vi ska gå långt upp i skyn
och sen falla handlöst ner


som bara vi kan & endast för oss




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Carl Thomas
Läst 605 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-04-25 10:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar den här.. fantastiskt bra..
2011-09-30

  Inkarasilas
Haha, ah hör den nu, du är för jävla skön! Kommer på mig själv att le klockan jävla FÖR TIDIGT på morgonen, iiiik!
2010-05-30

  stenen/ Yv Ericsson
Har du skrivit den? Fantastiskt bra!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl Thomas
Carl Thomas