Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åskan slog aldrig som den skulle

Dagen hade precis börjat och han reste sej upp från bädden, tog sej ett bloss och blicka ut över horisonten.
Han va nöjd, belåten över att sina sinnen var i fullaste bruk.
Klockan flämtade och likaså solen. Tiden var inne och svetten rann från hans gamla panna.

"Sanna?"

Fantasin flödade och han masturberade som aldrig förr.
I sin tanke såg han mamma, sin enda flamma.

Möjligtvis var det så att stadens murar hade sin mening och att han nu äntligen hade befruktat sin tanke.




Fri vers av Carl Thomas
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-17 10:38



Bookmark and Share


    Silverbjer
Gillar skarpt sista två raderna...
2013-09-19

    Silverbjer
Jag slog mig just lite hårt i pannan. Aj!
Vad du chockerar...
/ Sanna


2013-09-19

  Lars Hedlin
En bra text!
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Thomas
Carl Thomas