Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fönstervals

Det gick en tid
då allt stod still
Sekunden log
åt djävulens flin
Ett betingat timglas
var allt jag fick..

..som årets pris.




Fri vers av Carl Thomas
Läst 795 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2010-03-10 19:54



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Grattis! Till stjärna och utvald text!
2010-04-25

  Skymning Blå VIP
Djävulen flinar jämt åt oss...
2010-04-21

  stenen/ Yv Ericsson
Men! Detta var väl jävligt bra. varför inga kommentarer? hmm.
trögskallar. du får lägga ut texterna igen.
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl Thomas
Carl Thomas