Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morbid fågelskådning

I tryggt förvar ligger du min kära,
smältad av syran jag förvaltar.
Snart andas en ny dag fram
och kretsloppet gör sin giltiga dom.
Som min far brukade säga;
" kycklingen skall vara död och kall "

Precis som din flickvän.




Fri vers av Carl Thomas
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-27 06:03



Bookmark and Share


    Silverbjer
HAHAHA!

Jag såg en liten vändning där på slutet...
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl Thomas
Carl Thomas